Over mij

Mijn naam is Lotte de Bouter (1986) en ik woon in Tienhoven. Tijdens één van mijn reizen volgde ik in Thailand mijn eerste massage cursus, ik was meteen verkocht. Terug in Nederland besloot ik mij volledig op massage te richten. Om me te specialiseren in andere soorten massage, ben ik bij Losjes in Utrecht gaan werken. Ik deed hier vier jaar ervaring op en ben intern opgeleid tot een echte allround masseur, stoelmasseur en deep tissue masseur. Ik richtte me het meest op de deep tissue techniek.

Naast het runnen van mijn praktijk doe ik af en toe massage-werk op verschillende locaties. Zo freelance ik bij spa Zuiver in Amsterdam en verzorg ik stoelmassages bij PGGM in Zeist of ik masseer op evenementen of festivals.

Verder heb ik verdieping gevonden in de yoga. Deze zomer studeerde ik af aan de vierjarige docenten opleiding Samsara en heb inmiddels drie jaar ervaring in het lesgeven. Net als massage is yoga een mooie manier om in contact te komen met je lichaam en draagt bij aan je ontspanning.  Mijn yogalessen bied ik aan op de Prof. Ritzemaboslaan 84, Utrecht- Tuindorp.

Ook bied ik sinds vorig jaar kinderyoga lessen aan op Dr. Bosschool op de Nolenslaan in Utrecht.