Stoelmassage

“Voor een snelle oppepper”

Een stoelmassage is een combinatie van Japanse drukpuntmassage en klassieke massage. Bij een stoelmassage houd je de kleding aan. Je hangt bij deze massage heel comfortabel in een ergonomische, speciaal voor de massage ontwikkelde massagestoel. Ik werk drukpunten af op de rug, schouders, nek, heupen, armen en het hoofd.

Wanneer je lichaam gespannen of stijf is, kun je veel baat hebben bij een stoelmassage. Omdat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, werkt een stoelmassage namelijk zeer ontspannend en bovendien verkwikkend. Wanneer je regelmatig een stoelmassage neemt, houd je de spieren soepel en voorkom je blokkades. Dit zorgt er voor dat stress en vermoeidheid blijvend afnemen.

Lots_2418_0

Stoelmassages op locatie

Stoelmassages kan ik overal geven. Er is weinig ruimte voor nodig en je houdt je kleren aan. Het lijkt me  hartstikke leuk om bij jou op feesten en partijen langs te komen en daar massages te verzorgen. De massages duren 15 of 30 minuten. Hoe meer massages je boekt, hoe goedkoper de massages worden. Kijk maar eens bij de tarieven. Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden.